JOBS 1
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team van vakmensen dat streeft naar perfectie in elk detail? Bij Yerga geloven we in het belang van coaching op de werkvloer om een prachtig eindresultaat te kunnen garanderen. Heb jij de nodige motivatie? Dan zorgen wij voor de nodige flexibiliteit en een competitieve verloning.

Ontdek onze vacatures
Onze troeven
in een notendop

Werken bij Yerga, dat is werken in een kleine maar gedreven ploeg van professionals met een oog voor detail. Kom erbij en geniet van volgende voordelen:

1.
Opleidingen on the job

Bij Yerga zetten we in op groei en ontwikkeling. Daarom investeren we in coaching op de werkvloer, zodat jij je vaardigheden verder kan ontwikkelen en blijft evolueren in je vakgebied.

2.
Open communicatie

Yerga staat voor open en eerlijke communicatie. We geloven dat een transparante dialoog de sleutel is tot succes en een positieve werkomgeving.

3.
Teambuilding

Een hecht en goed samenwerkend team is essentieel om prachtige resultaten neer te zetten. Daarom organiseren we op regelmatige basis teambuildingactiviteiten.

Wees de concurrentie een penseelstreepje voor!

Bij Yerga staan we voor kwaliteit in alles wat we doen. Om onze klanten uiterst tevreden te houden, is vakkennis van cruciaal belang. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Want dat is de beste garantie op kwaliteitswerk met een gegarandeerd resultaat!

Schilder - decorateur
Bekijk deze vacature
Geen openstaande vacature die met jou matcht. Solliciteer spontaan.
Solliciteer nu
Privacy policyDisclaimerBE 0873.356.524